Nowość! Zapłać gotówką, kartą lub szybkim przelewem.
Garmaż po myśliwsku, na Wielkanoc (z odbiorem lub dowozem w Wielką Sobotę)
-
Żurek
z jajkiem i białą kiełbasą
1 l -
Kremowo-chrzanowa
1 l -
Grzybowa
z makaronem domowym
1 l / 300 g -
Rosół
z makaronem domowym
1 l / 300 g -
Barszcz czerwony
czysty
1 l -
Pasztecik z mięsem
1 szt. -
Pierogi z kaczką
8 szt. -
Pierogi z mięsem
8 szt. -
Pierogi ruskie
8 szt. -
Pierogi z kapustą i grzybami
8 szt. -
Kotlet de volaille z masłem
120 g -
Kotlet de volaille z serem
120 g -
Zrazy wołowe
2 szt. / 180 g -
Zrazy z dzika
2 szt. / 180 g -
Zrazy wieprzowe
2 szt. / 180 g -
Pieczeń z dzika
180 g -
Klopsiki z jelenia
na grzybowym sosie
180 g / 100 g -
Kaczka
pieczona w całości, w jabłkach, podana na czerwonej kapuście
1 szt. -
Sandacz smażony w kurkowym sosie
100 g / 130 g -
Łosoś z grilla
180 g -
Sałatka jarzynowa
1 kg -
Sałatka z kurczakiem i ananasem
z ryżem i rodzynkami
1 kg -
Śledź po kaszubsku
250 g -
Śledź w śmietanie
250 g -
Śledź w oleju
250 g -
Śledź w occie
słoik 500 g -
Bigos myśliwski
1 kg -
Modra kapusta
z jabłkiem i winem
1 kg -
Tatar z łososia
ze świeżym ogórkiem i czerwoną cebulką
100 g / 80 g -
Tatar wołowy
z kiszonym ogórkiem i cebulą
100 g / 80 g -
Tatar z sarny
z kiszonym ogórkiem i cebulą
100 g / 80 g -
Rolada z jelenia
z drobiem i tatarskim sosem
100 g / 50 g -
Galaty wieprzowe
100 g -
Galaty drobiowe
100 g -
Łosoś w galarecie
100 g -
Sandacz w galarecie
100 g -
Roladka z wędzonym łososiem
z kremowym serkiem i szpinakiem
50 g -
Roladka z kurczakiem
z kremowym serkiem i papryką
50 g -
Schab w galarecie
100 g -
Szynka po rusku
100 g -
Ozorki w galarecie
100 g -
Rolada z karkówki
ze śliwką
100 g -
Rolada z sarny
z borowikami
100 g -
Faszerowane jajka
z musem z wędzonego łososia (2 połówki), z wędzonym pstrągiem (2 połówki) i z pieczarkami (2 połówki) -
Biała kiełbasa z dziczyzny
1 kg -
Pasztet z dziczyzny
1 kg -
Szynka wieprzowa
1 kg -
Smalec z dziczyny
300 g -
Gotowana szynka z dzika
1 kg -
Wędzona szynka z jelenia
1 kg -
Kiełbasa polska z dzika
1 kg -
Kabanosy z jelenia
1 kg -
Kabanosy z dzika
1 kg -
Bochenek myśliwski
świeżo wypiekany, z ziarnami
550 g
PLATERY BIESIADNE
-
Oferta specjalna
Dla 6 osób
Dania mięsne: kotlet de volaille z masłem (4 szt.), zraz wołowy w sosie pieczeniowym (4 szt.), klopsiki z jelenia w sosie grzybowym (20 szt.), pieczeń wieprzowa w sosie własnym lub ryba smażona (4 szt.). Dodatki: ziemniaki pieczone z ziołami (800 g), purée ziemniaczane / kasza gryczana (800 g), surówka z białej kapusty (600 g), surówka z buraczków (600 g). -
Oferta specjalna
Dla 12 osób
Dania mięsne: kotlet de volaille z masłem (8 szt.), zraz wołowy w sosie pieczeniowym (8 szt.), klopsiki z jelenia w sosie grzybowym (40 szt.), pieczeń wieprzowa w sosie własnym lub ryba smażona (8 szt.). Dodatki: ziemniaki pieczone z ziołami (1600 g), purée ziemniaczane / kasza gryczana (1600 g), surówka z białej kapusty (1000 g), surówka z buraczków (1000 g). -
Oferta specjalna
Dla 16 osób
Dania mięsne: kotlet de volaille z masłem (10 szt.), zraz wołowy w sosie pieczeniowym (10 szt.), klopsiki z jelenia w sosie grzybowym (60 szt.), pieczeń wieprzowa w sosie własnym lub ryba smażona (10 szt.). Dodatki: ziemniaki pieczone z ziołami (2200 g), purée ziemniaczane / kasza gryczana (2200 g), surówka z białej kapusty (1500 g), surówka z buraczków (1500 g).
PRZEKĄSKI BIESIADNE na zamówienie z dwudniowym wyprzedzeniem
-
Oferta specjalna
Dla 12 osób
tatar wołowy z cebulką i ogórkiem 50 g (8 szt.), szynka po rusku 100 g (8 szt.), tortilla z serkiem, szpinakiem i łososiem 50 g / 1 szt. (8 szt.), sandacz w galarecie 100 g (8 szt.), babeczka z pastą z tuńczyka 100 g / 1 szt. (8 szt.), schab z chrzanowym musem 100 g (8 szt.) -
Oferta specjalna
Dla 6 osób
tatar wołowy z cebulką i ogórkiem 50 g (4 szt.), szynka po rusku 100 g (4 szt.), tortilla z serkiem, szpinakiem i łososiem 50 g / 1 szt. (4 szt.), sandacz w galarecie 100 g (4 szt.), babeczka z pastą z tuńczyka 100 g / 1 szt. (4 szt.), schab z chrzanowym musem 100 g (4 szt.) -
Oferta specjalna
Dla 16 osób
tatar wołowy z cebulką i ogórkiem 50 g (11 szt.), szynka po rusku 100 g (11 szt.), tortilla z serkiem, szpinakiem i łososiem 50 g / 1 szt. (11 szt.), sandacz w galarecie 100 g (11 szt.), babeczka z pastą z tuńczyka 100 g / 1 szt. (11 szt.), schab z chrzanowym musem 100 g (11 szt.)
Z myśliwskiej spiżarni: przetwory i wyroby dla smaku i wygody, na wynos
-
Smalec z dzika
300 g -
Pasztet z dzika
1 kg -
Kiełbasa słoikowa z dzika
1 słoik -
Kiełbasa słoikowa wieprzowa
1 słoik -
Bigos myśliwski
900 ml -
Chwilowo niedostępne
Śledź w zalewie octowej
350 g -
Chwilowo niedostępne
Węgorz w galarecie
1 słoik -
Fasolka po bretońsku
900 ml -
Bochenek Myśliwski
świeżo wypiekany, z ziarnami 540 g
Lunch
-
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Myśliwski lunch
Zupa (do wyboru): krem z białych warzyw / rosół z makaronem / żurek z jajkiem i kiełbasą
Danie główne (do wyboru): szaszłyk drobiowy z sosem z czosnku, z frytkami i surówką / pieczeń wieprzowa w sosie własnym, z purée i buraczkami / kopytka z sosem grzybowym -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Smalec z dzika
300 g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Pasztet z dzika
1 kg -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Kiełbasa słoikowa z dzika
1 słoik -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Kiełbasa słoikowa wieprzowa
1 słoik -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćChwilowo niedostępnepon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Śledź w zalewie octowej
350 g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćChwilowo niedostępnepon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Węgorz w galarecie
1 słoik -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Bigos myśliwski
900 ml -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Fasolka po bretońsku
900 ml -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon12:00 – 16:00wto12:00 – 16:00śro12:00 – 16:00czw12:00 – 16:00pią12:00 – 16:00sobniedz
Bochenek Myśliwski
świeżo wypiekany, z ziarnami 540 g
Śniadania

Codziennie od 9:00-12:00.
-
Szef kuchni polecaTo danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Tosty myśliwskie
z sezonowymi warzywami, sadzonym jajkiem na chrupiącym bekonie i czosnkowym sosem
300 g -
Szef kuchni polecaTo danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Śniadanie myśliwego
bigos, kiełbasa z dzika, szynka z sadzonym jajkiem, ogórek kiszony, masło, grzanki
450 g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Skoro świt
twarożek ze szczypiorkiem, dwa jajka gotowane na miękko, wędliny, ser, ogórek, pomidor, masło, dżem
i świeżo wypiekany myśliwski chleb
400 g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Jajecznica domowa
Jajecznica domowa
na maśle, z myśliwskim pieczywem
350 g -
Jajecznica z boczkiem
na maśle, z boczkiem i myśliwskim pieczywem
350 g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Jajecznica z leśnymi grzybami
na maśle, z leśnymi grzybami i myśliwski pieczywem
350 g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Smalec z dzika
300g -
To danie jest dostępne w wybranych dniach lub godzinach To danie ma ograniczoną dostępnośćpon09:00 – 12:00wto09:00 – 12:00śro09:00 – 12:00czw09:00 – 12:00pią09:00 – 12:00sob09:00 – 12:00niedz09:00 – 12:00
Bochenek Myśliwski
540g
Przystawki

-
Karmelizowana wątróbka drobiowa
z białym winem, jabłkiem i czosnkową grzanką
100 g -
Tatar wołowy
z jajkiem, marynowanymi grzybami i majonezem grzybowym
100 g -
Szef kuchni poleca
Tatar z sarny
z jajkiem, kurkami i grzankami
100 g -
Skrzydełka z kurczaka na ostro
z sosem bbq
6 szt. -
Szef kuchni poleca
Smalec z dzika
300g -
Bochenek Myśliwski
świeżo wypiekany
540 g
Zupy

-
Rosół
z makaronem
300 g -
Bulion z dziczyzny
z pierożkami z mięsem i jarmużem
300 g -
Szef kuchni poleca
Kremowa serowa
z serem i grzanką
300 g -
Szef kuchni poleca
Czernina
z suszonymi śliwkami, podrobami i kluskami
300 g -
Żurek
z jajkiem, białą kiełbasą i purée z ziemniaka
350 g -
Barszcz czerwony
z pasztecikiem z mięsem
300 g -
Flaki
z gęsich żołądków i boczniaków
300 g -
Grzybowa
z makaronem, śmietaną i pietruszką
300 g
Sałatki

-
Z kurczakiem
z bekonem, jajkiem, grzanką, parmezanem i dressingiem Dijon
120 g -
Z łososiem
z kompozycją sałat, warzywami i dressingiem Dijon
120 g
Steki
-
Z jelenia
z frytkami, grillowanymi warzywami i sosem pieprzowym
200 g -
Z polędwicy wołowej
z frytkami, grillowanymi warzywami, sosem pieprzowym i krewetkowym masłem
220 g -
Z antrykotu
z frytkami, grillowanymi warzywami, sosem pieprzowym i krewetkowym masłem
300 g
Do wspólnego częstowania
-
Szef kuchni poleca
Patelnia Obfitości (2-3 osoby)
golonka, klopsiki z jelenia, żeberka, pierogi z kaczką, czerwona kapusta, zasmażana kapusta biała, pieczone ziemniaki -
Szef kuchni poleca
Biesiada Łowiecka (4-6 osób)
rumsztyk z jelenia, klopsiki z jelenia, zrazy z dzika, rolada z sarny, kiełbasa z dzika, pierogi z mięsem, czerwona kapusta, zasmażana kapusta biała, kluski śląskie, pieczone ziemniaki słodki deser
Dania główne

-
Schab z kością
z zasmażaną kapustą i purée z ziemniaka
220 g -
Golonka w piwie
z zasmażaną kapustą, purée z ziemniaka, chrzanem i musztardą
ok. 1 kg -
Pieczone żeberka
z czerwoną kapustą i pieczonymi ziemniakami
360 g -
Szef kuchni poleca
Policzki wołowe
z purée musztardowym i surówką z buraka
200 g -
Polędwiczka wieprzowa w ziołowej panierce
z frytkami i gotowanymi warzywami
200 g -
Karkówka z grilla
z frytkami, miksem sałat i dressingiem Dijon
240 g -
Placek po myśliwsku
gulasz z dzika w ziemniaczanym placku, z surówką z buraka
200 g -
Szef kuchni poleca
Kurczak sous vide
z musem grzybowym, purée z ziemniaka, gotowanymi warzywami i grzybowym sosem
200 g -
De vollaile
z frytkami i surówką
150 g -
Nowość
Kaczka pieczona w całości
z pierogami z jabłka i czerwoną kapustą
650 g -
Burger z jelenia
z konfiturą z cebuli, serem cheddar, sezonowymi warzywami i salsą z ananasa, z cebulowymi krążkami
200 g -
Podwędzana rolada z sarny
z grzybami, grzybowym kaszotto, grzybowym sosem i surówką z buraczków
200 g -
Klopsiki z jelenia
z purée z ziemniaka, czerwoną kapustą i grzybowym sosem
200 g -
Zrazy z dzika
z purée z ziemniaka, surówką z buraka i kiszonym ogórkiem
200 g -
Smalec z dzika
300g -
Bochenek Myśliwski
540g
Ryby

-
Sandacz w sosie kurkowym
z purée z ziemniaka i gotowanymi warzywami
200 g -
Pstrąg pieczony w całości
z frytkami i surówką z białej kapusty
ok. 350 g -
Stek z łosoś z pieca z cytrynowym pieprzem
z frytkami i sałatką ze świeżych warzyw
200 g
Makarony
-
Szef kuchni poleca
Tagliatelle z policzkami
w sosie własnym, z rukolą i parmezanem
280 g -
Penne z kurczakiem
z groszkiem i pieczarkami w śmietanowym sosie
300 g -
Tagliatelle z borowikami
w sosie grzybowym
220 g
Pierogi z Chaty

Ręcznie wyrabiane.
-
Pierogi z mięsem
z zasmażaną kapustą i okrasą
8 szt. -
Pierogi z kapustą i grzybami
z sosem kurkowym
8 szt. -
Pierogi z kaczką
z żurawiną i rukolą
8 szt. -
Pierogi ruskie
ze śmietaną
8 szt. -
Pierogowa micha
z mięsem, z kapustą i grzybami, z kaczką, ruskie
4 x 2 szt.
Dla najmłodszych

-
Zupka Gzubka
rosół
150 g -
O kurczak!
z frytkami i surówką
250 g -
O rybka!
z frytkami i surówką
250 g -
Szef kuchni poleca
Naleśniki z twarogiem
z sezonowymi owocami i bitą śmietaną
270 g
Dodatki

-
Purée z ziemniaków
-
Pieczone ziemniaki
-
Frytki
-
Szpinak
-
Czerwona kapusta
-
Kapusta zasmażana
-
Buraczki
-
Domowa surówka
-
Kiszony ogórek
-
Kompozycja sałat z sosem Dijon
-
Chrzan
-
Musztarda
-
Ketchup
-
Sos pieczeniowy
-
Sos grzybowy
-
Bochenek myśliwski
świeżo wypiekany
540 g -
Smalec
300 g -
Grzanka
Napoje

-
Pepsi
25,00 zł -
7UP
25,00 zł -
Mirinda
25,00 zł -
Cisowianka Perlage gazowana
0,7 l16,00 zł -
Cisowianka Niegazowana 0,7l
0,7 l16,00 zł -
Napój owocowy pomarańcza
22,00 zł -
Napój owocowy grejpfrut
22,00 zł -
Napój owocowy czarna porzeczka
22,00 zł -
Napój owocowy jabłko
15,00 zł
Desery
-
Panna cotta
z sezonowymi owocami i jadalną ziemią
100 g -
Szarlotka
z bitą śmietaną
200 g -
Ciasto marchewkowe
z musem waniliowym
100 g
Regulamin
| Polityka prywatności
| Zgody marketingowe
| Panel Restauratora
Uruchom zamówienia online w swojej restauracji!